Priložnost, da izveste, kako lahko s standardi učinkovito napredujete

Vabimo vas na 2. konferenco RAST – konferenco za razvoj, inovacije in standarde z naslovom Kaj moramo narediti, da stopimo na pot slovenskih prvakov?
Konferenca bo v ponedeljek, 14. oktobra 2024, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Osrednja tema konference je standardizacija, saj spodbuja globalno konkurenčnost ter omogoča doslednost in kakovost, ki sta najpomembnejši za našo prihodnost. Standardi pomenijo temelj razvoja novih tehnologij ter uvajajo številne inovacije in izboljšave, brez katerih je v poslovanju težko dosegati želeno varnost in visoko učinkovitost.

Dogodek organiziramo, da podjetnikom prikažemo uspešne metode premagovanja ovir, s katerimi se spoprijemajo na svoji poslovni poti. S standardi lahko podjetja izboljšajo svoje poslovanje, povečajo učinkovitost ter se lažje in hitreje vključijo na svetovne trge. Z uporabo novih tehnologij, inovacij in standardov, ki so glavni za njihov napredek, jih želimo usmeriti na pot uspeha.

Na konferenci se nam bodo predstavila vodilna slovenska podjetja, ki dokazujejo, da lahko s kreativnostjo in produktivnostjo dosežemo vrhunske poslovne rezultate. Slovenija premore številna podjetja, ki so prvaki v svoji panogi, a se o njih premalo sliši, govori in ve. Njihove prakse nemalokrat pomenijo potencial za doseganje ravni svetovnega standarda in so vzor panogi. Vlaganje v nove tehnologije, inovacije, izboljšave, znanje, raziskave in razvoj ter upravljanje procesov delovanja z digitalizacijo, umetno inteligenco in robotiko so bili poleg velikih ambicij in poguma njihov ključ do uspeha.

Udeleženci konference boste imeli priložnost spoznati najboljše primere iz prakse, se povezati z vodilnimi strokovnjaki, podjetniki in predstavniki standardizacije ter pridobiti dragocene vpoglede v razvojne, predvsem pa standardizacijske trende.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Prijave sprejemamo tukaj. Vabljeni, da se nam pridružite in postanete del zgodbe o uspehu slovenskih poslovnih prvakov!

Do srečanja na konferenci RAST.